Belum Waktunya

Alhamdulillah bisa nulis blog lagi nih. Aku pakai bahasa Indonesia aja deh ya, pegel juga pakai bahasa Inggris, karena malah jadi amburadul hehehe.

Melanjutkan penantian ku, akhirnya tibalah saatnya aku cek hamil. Aku pakai testpack pagi-pagi buta pada hari sabtu tanggal 22 mei kemarin, tepat 7 hari aku telat.

Dan hasilnya adalah : terlihat hanya 1 garis yang muncul, hal ini menjelaskan bahwa I’m not pregnant. Sedih sih karena belum di berikan amanat dari Allah SWT, tapi nggak apa-apa khan masih ada hari esok. 🙂

Aku dan suami jadi bingung kenapa aku  belum haid juga ya? waduh khawatir something wrong nih, langsung saja aku siap-siap berangkat ke RS utk mengetahui penyebab. Namun pas ke WC ternyata aku haid….syukurlah, ternyata hanya terlambat saja, dan nothing happened with me.

Sekarang kami sedang merencanakan kehamilan dengan lebih matang lagi, konsumsi makanan bergizi dan menghindari faktor resiko. Semoga hasilnya lebih baik….. amiiiiin. 🙂

Aku yakin, saat ini belum waktunya aku diberikan anugerah yang luar biasa dari Allah SWT yaitu kehadiran seorang anak, tapi suatu saat Allah SWT akan memberikan anugerah itu pada ku, PASTI!! dan semua akan indah pada waktunya🙂 , wish me luck ya…^_^

Tetep semangat Berjuang yaaaa…Ciaaaa yoooo!!!! 😉 😉 😀

Posted in My hope, The story | Tagged , , | Leave a comment

Beginning my Happy Life

Well…. this is my first post. Little bit confused how to start with. So I decide to start right now on May 18th 2010. O ya my English is so bad please do not laughing at me ya….hehhee 🙂

Actually not every moment I face my life with a happy life, I just an ordinary woman, still have passion and dream that I want to be. And my life generally up and down. sometime I fell so happy and sometime I fell so bad, so it’s normal right??? But I’ll try to make my days always happy and always be grateful to Allah SWT 🙂 .

A few months ago on January 2010, I had miscarriage.. it was happened very quickly, my baby is 5 weeks on that day. The day before, my doctor said that my baby in healthy condition, and with good position (based on USG doctor show me that my baby was on top of my womb, so it was a good position). But a few hours after that I had bleeding continuously until 2 days and my baby can’t hold on, he pass away, out of the womb. I was really-really sad, so was my husband. And our tears flowed freely when we’ve to buried our child in front of my front yard

We knew it was a bad experiences that we have, but we cannot always sad and live our lives with sorrow. We have to rise up and fixed our past mistakes. So we decided to take a doctor therapist, and now I’m ready to get pregnant 🙂

Yup, InsyaAllah today I have been missed period, it just 4 day pass from period, but i really exciting want to know if I’m pregnant :). but my hubby said we have to be patient, just wait until we pass 1 week after period. Yes…yes..yes darling i’ll be waiting for that day 🙂

I hope this is the beginning of a happiness in our big family, more happiness ever after. And the baby will have good health and strength to trough the life. InsyaAllah. Amiiiinnn

cutest baby

Salam

Michan

Posted in My hope, The story | Tagged , | Leave a comment